Friday, June 22, 2012

HALLELUJA TIL JESUS - HAN GJØR TEGN, UNDER OG MIRAKLER.!!! - Pastor Max Solbrekken


GUD GAV MEG HELE NYE KNER!
Dette er vitnesbyrd on helbredelse  fra Rigmor Sund.

For seks år siden, det vil si oktober 2006 bøde jeg på Eide, 3 mil fra Molde som i Møre og Romsdal. Jeg opplevde der at begge knerne mine begyndte og bli så smertefull. Smertene bli så ille at jeg måtte gå til legen på eide. Han sendte meg til Kristiansund Sykehus for å ta M.R. hvor det ble konstatert at jeg måtte skifte kneskåler å få en protisjir da kneskålene var uttslitte. 

De ble et sjokk for meg - jeg hadde ikke lyst på denne operasjonen. Jeg gikk på møter i et bedehus på Eide og vennene vår omsorgsfulle og bad for meg og gav oppmuntring. Så kom innkallingen til kristiansund Sykehus, jeg måtte snakke med narkoselegen for nå var operasjonen ganske forestående. Den var sett til 7 november 2006. Smertene var blitt så ille at jeg måtte la bilen stå for ved kjørring og bremsing gjøde det veldig vont i knerne. 

Så hendte det som ble min store glede. Vennene på Eide bedehus hadde fått vite at Max Solbrekken skulle kommet til Molde og ha møte og han bad for syke. De kom og hentet meg og kjørte meg til Max Solbrekken sitt møtte i Molde ca 26 oktober 2006.

Møttet var veldig salvet og da innbydelsen kom om å bli bedt for til helbredelse, så vennene som hadde kjørt meg spørrende på meg, Jeg gikk da frem og Max Solbrekken la sine hender på meg og bad for meg. 

Akkurat der og da følte jeg ikke noe spesielt. Vi kjørtet da hjem fra møtet som vi var enig om var veldig fint. Jeg gruet meg for å legge meg om kvelden for smertene kom bare jeg rørte på meg. Når jeg skulle til sengs måtte jeg bruke hendene og løfte føttene i sengen. Når jeg sovnet våknet jeg dersom jeg rørte på meg.

Denne natten sov jeg hele natten og om morgenen kunne jeg bare svinge meg ut av sengen. Jeg kunne gå - kjøre bil - Jeg var blitt helbredet. Jesus hadde rørt ved meg. 

Jeg var så overrasket, ved Max Solbrekkens forbønn hadde Herren grepet inn. Nå matte jeg få en tur til legen min og si at jeg ikke trengte operasjonen i Kristiansund for jeg var blitt helbredet. 

Legen trodde det jeg fortalte han og bad meg ringe Sykehuset i Kristiansund for å avbestille operasjonen. Da jeg ringte dit sa de at det var greit, men de tok papirene mine og la dem i mappen min så kunne jeg bare si ifra når jeg trngte hjelp. Halleluja! 

lever og Han vil at Han`s barn skal ta imot velsignelser som Han vil gi oss. Når jeg kom på møte på Eide ble jeg spurt hvordan det ble med knerne mine, Takk og love kunne jeg si , Jeg er uten smerter. Det ble et vitnesbyrd i bygda der.

Nå bor jeg i mjørndalen uten for Drammen. Da jeg sa på Visjon Norges TV at Max Solbrekken skulle ha møter her, blev jeg veldig glad. Nå skulle jeg få fortelle ham on at Jesus hadde grepet inn for seks år siden i Molde. 

Da Max ba folk frem til forbønn her på møtet `12-6-2012` gikk jeg frem og bli bitt for høreselen min og slitasje  gikt. Jeg kan bare si at jeg har ikke hadde smerter siden og jeg hører bedre. Så all ære til Guds Lam som bare våre sykdommer opp på korset. Detr som er gjort av Gud toler å bli prøvd.

Rigmor Sund
KristofferRygg v 30 H
3050 Mjøndalen Norge 

1 comment:

  1. Møtene fra 31 mai like til 19 juni 2012 vær meget velsignet av Gud. Jeg sto på sammen med Jan Hanvold og Geir Apold for to uker pa Gjestegård vær kveld fra 6 til 7 og da på Visjon Norge TV fra 8,30 til 10 eller 11. Det kom inn mellom 500 - 1000 bønnebejær hver kveld. Mange ble frigjort. Halleluja for sann en Frelser som vår Mektige Jesus Krist.! Møtene i Froland på New Life Vekkelse og Misjon Senter med pastor Knut Olav og Vigdis Dalen var meget salvet av Gud og Visjon Norges Bønneleder Svein som kjørdet meg til Froland og Ål er en bønnensmann og skal uten tvil bli en sterk Norges Evangelist i fremtiden. Det var så godt å være med Helge og Karin Svanåsen igjen og høre at de har siden vi hjulpet dem å komme sammen med de muslimske innvandringer i august 2001, så har de døpt nesten 1,000 muslimer til troen på Jesus Kristus.
    O, så stort.!!! Jeg skulle ønske at alle menighets ledere i Norge ville snakke med Helge og Karin og høre hvordan de også kunne nå muslimer for Jesus og redde Norge fra den plannlagte Europiske Caliphate som de ser frem til. Be for oss og hjelp støtte oss med din gave for Misjonen. Takk så mye min kjære Venner i Jesus Kristus, Verdens eneste Frelser!
    - Max Solbrekken post giro nummer 7877 08 56964

    ReplyDelete