Thursday, March 17, 2011

Blant mange muslimer var det jubel over denne sataniske slakteriet, men i helvete var det skrik og pine iblant fortupte immamer som venter paa Dommedagen

Familie myrdet i Samaria - Hele Israel gråter ved graven


To terroristers brutale drap av en sovende familie, foreldre og tre barn, i en bosetting på Vestbredden har avsluttet en to år lang stille periode.

Virkningen mener man vil bli langvarig. Det vil kaste en skygge over sikkerhetssituasjonen i området og bremse ytterligere en gjenopptagelse av de israelsk-palestina-arabiske fredsforhandlinger. Israels innbyggere ble rystet da de sent fredag kveld hørte om attentatet som fant sted kl. 22.00. To terrorister brøt seg uoppdaget gjennom sikkerhetsgjerdet til bosettingen Itamar. De valgte seg ut huset til ekteparet Udi og Ruth Fogel, hhv. 36 og 35 år gamle, og deres barn.
 
De lå alle og sov. Først skar gjerningsmennene strupene over på de tre barna, Yoav, 11 år,  Elad, 3 år, og en tre måneder gamle pike Hadas - som lå i samme værelse. Det foregikk så hurtig at foreldrene ikke hørte en lyd. Så kom turen til dem. De fikk også halsen skåret over.
 
To andre barn på henholdsvis 8 og 2 år, som var i et annet barneværelse, ble ikke oppdaget av terroristene.
 
Den eldste datteren, Tamar, 12 år, var ikke i huset da angrepet fant sted. Da hun kom hjem sent på kvelden, oppdaget hun den grufulle ugjerningen mot sin familie.
 
Gjerningsmennene flyktet etter ugjerningen. De jages nå av israelske sikkerhetsstyrker.
 
Da terroristene kom inn i bosettingen utløste de automatisk en alarm i sikkerhetshovedkvarteret. Det elektroniske varselssystemet fungerte som det skulle. En mann fra sikkerhetshovedkvarteret gikk til det aktuelle stedet, men oppdaget ikke noe mistenkelig og alarmerte derfor ikke de israelske sikkerhetstyrkene. I ettertid har det vist seg at de to terroristene har streifet omkring i bosettingen i flere timer før folk gikk å la seg.
 
Nå jages gjerningsmennene av israelske og palestina-arabiske sikkerhetsstyrker som arbeider tett sammen i denne saken. Flere mistenkte er blitt arrestert.
 
Forsvarsminister Ehud Barak sier at attentatmennene vil bli pågrepet.
Presidenten for det palestinske selvstyre, Mahmoud Abbas, har beklaget hendelsen overfor statsminister Binyamin Netanyahu i en telefonsamtale.
Netanyahu svarte at det ikke var nok å fordømme ugjerningen, men at «palestinernes opphisselse mot Israel må stanses og det palestinske folk må undervises slik at det fremmer fred».
 
Generaldirektøren i departementet for strategiske anliggener, Jossi Kuperwasser, har i dag på det ukentlige ministermøtet orientert regjeringens medlemmer om hvordan palestinerne hisser opp stemningen mot Israel i skoler, moskeer og medier.
 
Kvartetten fordømmer

Den internasjonale «Kvartetten» (som omfatter USA, Russland, EU, og FN) har i en uttalelse på det sterkeste fordømt drapene og sagt at drapsmennene skal bringes for retten.

I uttalelsen hilses den palestinske fordømmelse av ugjerningen velkommen. Det heter videre at forsøkene på å oppnå en israelsk-palestinsk fred må fremmes.
 
Søndag ble de fem drepte medlemmene av familien Fogel begravet i Jerusalem. Det var mange tusen mennesker til stede ved begravelsen.
BEGRAVELSE: Israelere møtte opp i hopetall for å minne familien som ble drept av en knivmann i bosettingen Itamar.
 
Foto: Isranet.

Richard Oestermann, Foto: Isranet
14.03.2011 01:47

No comments:

Post a Comment